Sjutra počinje manifestacija Ajmo na Moraču

Tradicionalna manifestacija Glavnog grada i Turističke organizacije Podgorice – Ajmo na Moraču biće organizovana svakog petka tokom avgusta na dvije gradske plaže. Kako je najavljeno, na dan otvaranja, 5. avgusta, na Sastavcima će nastupati Tina Džankić i DJ Joco.

Iz Turističke organizacije Podgorica su saopštili da će sugrađani i posjetioci Podgorice biti u prilici da uživaju u predivnom ambijentu na obali Morače uz sjajan muzički program i prateće sadržaje.

Posjetioci će moći da se oprobaju i u vožnji kajakom, pa će tako, kako poručuju iz TO Podgorica,  doživljaj pored rijeke učiniti još zanimljivijim, a za najmlađe su pripremili specijalna iznenađenja.

„Uskoro se očekuje i otvaranje ugostiteljskog objekta Na Moraču na plaži Labud, što će takođe biti obilježeno prigodnim muzičkim programom. Manifestacija se organizuje sa ciljem isticanja i dodatne promocije vodnih potencijala grada, te u želji da se sugrađani vrate na gradske plaže koje su nekada bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom ljeta”, navodi s eu saopštenju.

Za naredni petak, 12. avgust, na Sastavcima je zakazano veče Plesnog kluba Sonrisa, 19. avgusta će nastupiti Nenad Knežević Knez, a 26. avgusta hor Zvjezdice. Na plaži Labud će 12, 19. i 26. avgusta nastupati DJ Joco.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply