Nova školska godina – šta nas čeka i jesmo li spremni?

Ministar prosvjete mr Miomir Vojinović gost je prvog online intervjua, zakazanog za četvrtak, 28. jula u 15 časova, kojim udruženje Roditelji i novinska agencija MINA počinju realizaciju projekta Roditelji između činjenica i mišljenja. Razgovor, pod nazivom Nova školska godina – šta nas čeka i jesmo li spremni, biće iz studija ove agencije emitovan u LIVE-u Roditelji pitaju, na FB stranici portala Roditelji.me. Biće to prilika da javnost sazna sve o pripremama i planu za narednu školsku godinu, kao i o problemima koji se tiču obrazovanja u našoj zemlji.

U okviru projekta Roditelji između činjenica i mišljenja, koji finansiraju Evropska unija i Savjet Evrope, udruženje Roditelji i agencija MINA će se baviti temama iz oblasti obrazovanja, koje treba da pomognu roditeljima da steknu jasniju sliku o problemima na koje često ukazuju. Na taj način obezbijedićemo im provjerene i pravovremene informacije na osnovu kojih bi mogli da donose zaključke.

Roditelji, koji su zainteresovani za ovu temu, u prilici su da prije i tokom intervjua u komentarima na našim društvenim mrežama postavljaju i pitanja ministru Vojinoviću.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply