Naredne sedmice dvije kreativne radionice

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica, udruženja Roditelji, organizovaće naredne sedmice dvije kreativne radionice, namijenjene djeci uzrasta od tri do devet godina. Mališani će, tom prilikom, razvijati strpljenje, kreativnost i motoričke vještine.

Radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

U četvrtak, 7.jula, u 18 sati počinje kreativna radionica pod nazivom Monsters, koja je namijenjena djeci uzrasta od 3 do 8 godina.

Djeca će imati priliku da od plastelina i drugih materijala i ukrasa prave čudovišta. Razvijaće strpljenje i upornost pri čemu će svako dijete napraviti svoje čudovište, ali i ispričati svojim vršnjacima priču zašto je baš njegovo kreativno djelo najstrašnije i posebno. Cilj radionice je da probudi dječiju maštu i na zabavan način unaprijedi njihove motoričke i jezičke sposobnosti. Radionicu vodi saradnica Marina Bokan.

U petak, 8.jula, u 18 sati uslijediće kreativna radionica Na pjeni od mora, na kojoj će moći da učestvuju djeca uzrasta od 6 do 9 godina.

Prijavljeni mališani imaće priliku da uposle prstiće, razvijaju maštu i kreativnost stvarajući jedinstven morski projekat. Na taj način razvijaće socijalne vještine u grupi sa vršnjacima, motoriku i strpljenje. Radionicu vodi socijalna radnica Saliha Ljuljanović.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply