Roditelji kupanjem u fontani proslavili utišavanje školske vajber grupe

Foto: Njuz.net

Širom Srbije roditelji su otpočeli slavlje povodom posljednjeg dana škole, koji je među njima poznat i kao Dan utišavanja školske vajber grupe. Kako javlja Njuz.net, roditelji su slavlje počeli spontanim okupljanjem u krugu škole, a uz muziku su proslavu nastavili i na ulicama.

„U početku sam bila očajna zbog kraja škole, jer šta da radim sa djecom dva mjeseca. A onda sam shvatila da to ima i pozitivnih strana. Mjutiranje školske vajber grupe sigurno će doprinijeti mom mentalnom miru, jer iskreno, još se nijesam oporavila od prepiske povodom kupovine poklona učiteljici za kraj škole“, izjavila je Ivana Antić, članica vajber grupe III-3 jedne novobeogradske škole.

Tokom proslave je među roditeljima vladalo dobro raspoloženje i harmonija, a čuli su se komentari i da „nijedna tema na vajber grupi nije izazvala ovakvo jedinstvo među roditeljima”. Osim muzike, u pojedinim gradovima roditelji su raspalili i roštilj, a najveseliji su, uz trubače, uskočili i u fontane u centru grada.

M.J. učenik sedmog razreda osnovne škole iz Beograda, pokušao je svoju majku da izvuče iz fontane uz riječi “da prestane da ga blamira”, a kada to nije uspio briznuo je u plač dok su ga drugovi tješili.

„Vi ne shvatate koje je ovo olakšanje, dva mjeseca neću čitati kako je neko dijete genijalno, neću gledati crteže i pismene radove tuđe djece, neću učestvovati u besmislenim raspravama. Pa samo kad pomislim da neko vrijeme neću videti: „Da li neko može da napiše šta djeca imaju za domaći“, odmah mi dođe da zaplačem od sreće“, izjavila je mama jednog prvaka koja je željela da ostane anonimna.

Među pristutnim roditeljima bilo je i onih koji su stidljivo govorili da ipak nije ok da se grupa potpuno utiša jer “šta ako na njoj bude nekih korisnih informacija”, mada je i među njima bilo riječi da je ipak, jedino korisno što je ta grupa donijela “ona slika koju je Petrović poslao greškom na školsku grupu umjesto svojoj ljubavnici”.

Izvor: Njuz.net

Njuz.net je satirični portal koji od 2010. godine objavljuje izmišljene vijesti, pod sloganom Vijesti u ogledalu.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply