Kliker IT centar ima plan za ljetnji raspust vaše djece

Sponzorisana objava

Informacione tehnologije vremenom su postale dio našeg svakodnevnog života, ali i života naše djece. Postalo je gotovo nemoguće da internet, mobilni telefon ili tablet nijesu sastavni dio dječijeg odrastanja. Negativne efekte korišćenja informacionih tehnologija roditelji bi trebali da smanje na najmanju moguću mjeru time što će pomno pratiti sadržaj koje dijete konzumira na internetu ili video igrici, i ograničiti vrijeme provedeno na njima.

Dodatni izazov predstavlja završetak polugodišta ili školske godine, kada su roditelji prinuđeni da nastave obavljati svoj svakodnevni posao, a dijete ostaje bez školskih obaveza i naglo dobija višak slobodnog vremena. Potrebno je s mnogo pažnje izabrati aktivnosti kojima bi se djeca bavila, i pritom voditi računa da je to nešto što je dovoljno zanimljivo da zaokupi dječiju pažnju, a istovremeno i korisno za njihov razvoj.

Stoga novootvoreni Kliker IT centar za djecu, u Podgorici, poziva sve roditelje djece uzrasta od 7 do 13 godina (od II do VIII razreda o.š.) da nam se pridruže na Ljetnjem intenzivnom kursu, koji organizujemo počev od 13. juna, i koji će trajati pet nedjelja.

Ljetnji kurs je, između ostalog, osmišljen s ciljem da pomogne roditeljima u prvom dijelu ljetnjeg raspusta, dok oni ne počnu koristiti godišnji odmor, odnosno budu u prilici da provode više vremena sa svojom djecom kod kuće, na moru ili planini.

Za pet nedjelja, Kliker centar će kroz 10 termina od po 90 minuta (dva puta sedmično, u terminima ponedjeljak – srijeda ili utorak – četvrtak), organizovati kurs za 4 različita programa, i na kreativan i interaktivan način uvesti vaše dijete u svijet kompjuterskog programiranja i robotike. Pažljivo osmišljenim programima kod djece stimulišemo kreativnost, koncentraciju, maštu, algoritamski način razmišljanja i interesovanje za rješavanje problema.

Stoga pozivamo sve roditelje da se prijave za besplatan promo čas, koji će biti organizovan u grupama, u periodu od 6. do 10. juna.

Zbog ograničenog broja polaznika po grupi, prijava je obavezna, a svi zainteresovani to mogu učiniti popunjavanjem forme na sljedećem linku www.klikercentar.me

Radujemo se druženju,

Kliker IT centar za djecu

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply