Patrolne šapice stigle u Delta City

U šoping molu Delta City do 9. juna, od 16 do 19 sati, organizovano je druženje djece sa  omiljenim junacima sa malih ekrana, iz serijala Patrolne šapice.

Biće to, kako najavljuju organizatori, prilika da se mališani upoznaju sa maskotama omiljenih junaka Čejsa i Maršala, fotografišu se i postanu dio njihovog tima.

Patrolne šapice su izuzetno popularan crtani film koji je osvojio srca mališana širom svijeta. Čejs, Maršal, Roki, Zuma, Rabl i Skaj su šest superkuca koje predvodi nadareni desetogodišnji dječak Rajder. Njihov posao je da u Zalivu pustolovina vlada red i mir.

“Interaktivno druženje sa Patrolnim šapicama u Delta City-ju u Podgorici predstavlja jedinstvenu priliku da mališani upoznaju svoje omlijene junake Čejs i Maršala, naprave fotografije za uspomenu, ali i postanu dio tima patrolnih šapica. Šapice su omiljeni likovi miliona djece širom planete, dobronamjerni štenci uvijek spremni da pomognu. U regionu i našoj zemlji, ovaj crtani film se prikazuje od 2013. godine i predstavlja pravi fenomen, jednu od najpopularnijih crtanih serija”, saopšteno je iz šoping mola Delta.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply