U srijedu konferencija o austrijskom školskom sistemu i infrastrukturi

Ambasada Austrije u Crnoj Gori poziva arhitekte, pedagoge, nastavnike, studente i roditelje da u srijedu, 8. juna prisustvuju stručnoj konferenciji Savremene škole i arhitektonski konkursi u Austriji.

Kako je najavljeno, na predavanjima organizovanim od 13 do 16 časova u multimedijalnoj Sali Univerziteta Crne Gore učesnici će biti u prilici da se upoznaju sa savremenim pedagoškim sistemima i školskom infrastrukturom u Austriji. Radiće se uporedna analiza sa prilikama u Crnoj Gori, a teme će biti obrađivane kroz konkretne primjere savremenih austrijskih škola.

U drugom dijelu predavanja i diskusija, od 16.30 do 18.30 sati, biće riječi o procesu i tipovima arhitektonskih konkursa u Austriji i Crnoj Gori.

Predavači na konferenciji su mr Milica Jaramaz i doc.dr Jovana Marojević sa Studijskog programa za pedagogiju Filozofskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, arhitekte Eldin Kabaklija i Radovan Radoman sa Schluder Arhitekten u Beču, kao i arhitekta Marko Radonjić, član Izvršnoh odbora Strukovne komore arhitekata.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply