Međunarodna manifestacija Rastimo uz ples na Stadionu malih sportova

Međunarodna manifestacija Rastimo uz ples biće održana u srijedu, 1. juna u 18 časova na Stadionu malih sportova u Podgorici. Ovaj program, koji se u isto vrijeme održava i u Bosni i Hercegovini i Srbiji, okupiće ukupno 4.500 djece iz vrtića i škola koji će izvesti iste plesne koreografije.

U Crnoj Gori manifestacija se realizuje u više gradova, a zajednički nastup biće održan u Podgorici. Učesnici su: JPU “Đina Vrbica”, PPU Artić Pinokio, PPU Čarli Čaplin, PPU Nova Kućica, PPU Kockica, PPU Dvor, PPU Maša, PPU Pipi duga čarapa iz Podgorice, bjelopoljska JPU “Dušo Basekić” i JPU Eko bajka iz Pljevalja. Među ustanovama koje učestvuje su JPU “Irena Radović” iz Danilovgrada, nikšićka PPU Montessori Zvono, JPU Naša radost iz Herceg Novog, PPU Osmijeh iz Kotora, OŠ “Veljko Drobnjaković” iz Risna, PPU Vini Pu iz Budve, Svetionik i Mala bajka iz Bara i PPU Arushi Pu iz Ulcinja.

Gosti manifestacije su, kako je najavljeno, JU Resursni centar “Dr Peruta Ivanović” Kotor, plesni klub Sonrisa, Anja Kraljević i Mehmed Medo Nikezić.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply