Za Dilino i Sarino liječenje prikupljeno više od 40 hiljada eura

Uz pomoć humanog crnogorskog društva i kompanije Lob koja je organizovala humanitarnu licitaciju, za liječenje dvije djevojčice prikupljena je pomoć za liječenje u iznosu od 41.107 eura.

Kako je saopšteno iz Fondacije Budi human, Sara i Dila će sada imati priliku da se liječe na renomiranim klinikama i unapređuju svoja stanja.

„Da je humanost osnov crnogorskog društva, potvrdili smo još jednom. Spremnost crnogorskih građana za pomoć oboljelim mališanima, dokazana je toliko puta. Ovog puta, i kompanija Lob, organizacijom humanitarne licitacije, doprinijela je da se novac za čak dvije djevojčice prikupi, uputivši Fondaciji 13.050 eura, što je podijeljeno na dva dijela – Dili i Sari“, kazali su iz Fondacije.

Kako su naveli iz ove organizacije, za Dilu je ukupno prikupljeno 27.847 eura, a za Saru 13.260, čime su ove dvije hrabre curice dobile šansu za zdraviju budućnost.

„Beskrajno smo ponosni što smo dio društva koje zna da ustane kada je to zaista potrebno“, poručuju iz Fondacije Budi human.

Bebo2

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply