Maloljetnik uhapšen zbog sumnje da je teško povrijedio trinaestogodišnjaka

Bjelopoljska policija uhapsila je maloljetnika M.S. (15) zbog sumnje da je nanio teške tjelesne povrede trinaestogodišnjem A.K.

„Sinoć oko 23.00 časa bjelopoljskoj policiji prijavljeno je od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći da je sa teškim tjelesnim povredama, zadobijenim u tuči, na ukazivanje ljekarske pomoći primljen A.K. (13)“, kazali su iz Uprave policije.

On je, kako su saopštili, zadržan na daljem bolničkom liječenju u Opštoj bolnici Bijelo Polje.

„Službenici policije su odmah preduzeli aktivnosti i u kratkom roku došli do saznanja da je oštećenom povrede nanio maloljetni M.S. (15). Sumnja se da je sinoć oko 20.15 časova u blizini Gradske pijace u Bijelom Polju maloljetni M.S. nanio povrede A.K“, navode iz Uprave policije.

Nakon prikupljanja obavještenja od M.S. i očevidaca ovog događaja, obaviješten je državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.S. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Prema pisanju Vijesti, maloljetnik A.K. je operisan i za sada je njegovo stanje stabilno.

Iz bjelopoljske Opšte bolnice im je rečeno da je taj učenik Osnovne škole “Risto Ratković” zadobio tešku tjelesnu povredu – naprsnuće slezine, zbog čega je hitno urađena splenektomija – operativni zahvat kojim se poslije podvezivanja odgovarajućih krvnih sudova u cjelosti uklanja slezina.

“Zbog krvi koja se izlila u stomak bila je nužna hitna operacija, koja je trajala tri sata. Dječak je trenutno stabilno”, piše u odgovoru Bolnice.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply