Deset dana zabave za najmlađe u Budvi

Nizom lijepih događaja za najmlađe, u Budvi će biti obilježena manifestacija Od Uskrsa do Vaskrsa, koju će Turistička organizacija te opštine realizovati u saradnji sa predškolskim i školskim ustanovama, nevladinim organizacijama, plesnim društvima i kreativnim pojedincima.

Događaji koji će početi već u petak, 15. aprila, održavaće se na platou ispred hotela Mogren i Avala, a pored prepoznatljivih uskršnjih instalacija, koje će osmisliti budvanski umjetnici, sadržaj će upotpuniti karusel i ponuda budvanskih ugostitelja.

Tokom deset dana trajanja manifestacije, u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima je predviđen niz zanimljivih radionica, takmičenja, koncerata, priredbi, predstava, plesnih i folklornih nastupa, koji će se svojim sadržajem u potpunosti uklopiti u prazničnu, uskršnju atmosferu.

Kraj aprila je tradicionalno rezervisan za Međunarodni turistički karneval, koji će se ove godine, devetnaesti put, održati pod sloganom Nek’ živi ljubav, a fešte koje će početi 29. aprila, trajaće sve do 2. maja.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply