Donacija kompanije Neregelia: Sebamed i Pampers za sve bebe rođene u KCCG-u

Sve bebe rođene u porodilištu Kliničkog centra Crne Gore, od danas 4. aprila, pa do kraja godine, dobiće proizvode proizvođača Sebamed i Pampers.

Ovu donaciju obezbijedila je kompanija Neregelia, a njome će, prema procjenama Kliničkog centra Crne Gore, biti obuhvaćeno oko 3.000 beba.

Takođe, kako je saopšteno iz Neregelie, Klinički centar Crne Gore dobio je donaciju od 100 litara Sebamed baby kupki, kako bi sve bebe u porodilištu od prvog dana bile njegovane neutralnom, dermatološki testiranom kozmetikom.

Koordinator za regulativu i marketing farmaceutskog biznisa kompanije Neregelia, Katarina Bogavac poručila je da najmlađi od prvog dana zaslužuju najbolju njegu, a zaposleni u Porodilištu mogućnost da im je u svakom trenutku pruže.

„Želja nam je da uslovi boravka i rada na mjestu gdje počinje novi život budu besprekorni i vjerujemo da ćemo ovom donacijom dati svoj doprinos ka tom cilju. Znamo da su potrebe majke i djeteta u najranijem uzrastu velike, pa je ovaj poklon ujedno i mali pozdrav novim članovima društva sa željom da imaju lijepu i zdravu kožu koju treba čuvati i njegovati od prvog dana po rođenju. Takođe, ovom donacijom želimo da, kao kompanija koja godinama uspješno posluje u Crnoj Gori, potvrdimo da su nam partnerstva i ulaganje u zajednicu

prioritet“, poručila je Bogavac.

Načelnik Ginekološko – akušerskog odjeljenja KCCG, dr Srđan Medan zahvalio se kompaniji na vrijednoj donaciji.

„Zahvaljujem se predstavnicima kompanije Neregelia na vrijednoj donaciji, koja će omogućiti bolju njegu i brigu o novorođenim bebama tokom prvih dana života. Nadam se uspješnoj saradnji i u budućnosti“, rekao je Medan.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply