Svi zajedno za Stefana u petak u KIC-u

Za Stefana Velimirovića iz Podgorice, kome otkazuju bubrezi i od životne je važnosti da ode na transplantaciju u Bjelorusiju, u petak, 25. marta biće održan humanitarni koncert u organizaciji Fondacije Budi human, Danijela Alibabića i D-moll grupe.

„Koncert će se održati u KIC-u Budo Tomović s početkom u 20 časova, a cijena karte je pet eura. Kupovina karata obavljaće se slanjem pet SMS poruka za Stefana – 50 na 14543 ili uplatama na njegov žiro račun 520-44302-59, a preuzimanje karata biće organizovano na dan koncerta, uz priložen dokaz o uplati“, objašnjavaju iz Fondacije Budi human.

Kako su kazali, preuzimanje karata biće moguće pola sata prije početka koncerta.

Iz Fondacije podsjećaju da je Stefanu za transplantaciju potrebno preko 70 hiljada eura i, od trenutka kada se pojavi organ, mora stići na kliniku u Bjelorusiji u roku od 15-18 sati, u suprotnom će biti skinut sa liste čekanja, što bi umanjilo Stefanove šanse za ozdravljenje i normalan život.

„Danijel Alibabić i grupa D-moll će zabavljati goste, a svi zajedno pomoći ćemo Stefanu da bude korak bliže odlasku na neophodnu transplantaciju. Broj karata je ograničen, zato požurite – 50 na 14543, uplate na žiro račun 520-44302-59. Zabavimo se i učinimo veliko djelo – SVI ZAJEDNO ZA STEFANA“, poručuju iz Fondacije Budi human.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply