Radionice posvećene fizičkim vježbama

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić, udruženja Roditelji, i ove sedmice organizuju dvije besplatne radionice za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Razvijaće motoričke vještine, kao i vizuo-spacijalnu orijentaciju kroz niz aktivnih igara u kojima će koristiti svoje tijelo i kretati se po pažljivo osmišljenom poligonu.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U srijedu, 23. marta u 18 sati uslijediće radionica Pilates za djecu, koju organizujemo u saradnji sa City Fitness, a namijenjena je djeci uzrasta  od 6 do 14 godina

Radionicu vodi instruktorka pilatesa za djecu i odrasle Tatjana Bjeletić.

Na radionici će se djeca upoznati sa značajem i benefitima pilatesa za njihov razvoj, na njima razumljiv i pojednostavljen način. Poseban akcenat će biti na prednostima trajnog karaktera, a kroz izvođenje vježbi različitih varijacija, sa i bez rekvizita, djeca će biti praktično upoznata sa ovom vrstom treninga. Na kreativan i zabavan način će ozbiljno vježbati, a uz govornu motivaciju trenera biće skoncentrisani na pravilno izvođenje pokreta.

U četvrtak, 24. marta u 18 sati biće održana radionica Skoči poskoči, za djecu uzrasta od 6 do 9 godina.

Djeca će na radionici imati priliku da razvijaju motoričke vještine, kao i vizuo-spacijalnu orijentaciju kroz niz aktivnih igara u kojima će koristiti svoje tijelo, krećući se po pažljivo osmišljenom poligonu. Na taj način jačaće fokus i koncetraciju. Radionicu vodi Danijela Rakočević.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply