Besplatna priprema za eksterno testiranje iz matematike za đake devetog razreda

Udruženje nastavnika matematike Crne Gore organizovaće i ove godine besplatnu online pripremu za učenika devetog razreda uoči eksterne provjere znanja na kraju trećeg obrazovnog ciklusa, koja će biti održana početkom narednog mjeseca. 

Pripremu đaka za jedan od obaveznih predmeta, koje će budući srednjoškolci polagati, vodiće profesori matematike, inače članovi Udruženja nastavnika matematike Crne Gore. Planirali su da, u više grupa, za svu prijavljenu djecu organizuju po pet ili šest radionica, zavisno od interesovanja.

Učenici mogu iskoristiti ovu priliku ako do srijede, 23. marta u 15 časova, na e-mail [email protected] pošalju prijavu, u kojoj će navesti osnovne podatke – ime i prezime, naziv škole koju pohađaju, grad i broj telefona i mail adresu.

U želji da pomognu učenicima da se što bolje pripreme za polaganje i olakšaju im ovu prekretnicu u školovanju, posebno u vrijeme pandemije, članovi Udruženje nastavnika matematike Crne Gore odlučili su prošle godine da pokrenu ovu akciju. Tom prilikom, besplatni časovi su organizovani za više od 800 djece.

“Iako je interesovanje prošle godine bilo ogromno, uspjeli smo da se za kratko vrijeme organizujemo i omogućimo đacima devetog razreda besplatnu podršku kada je riječ o časovima matematike. Zahvaljujući dobroj volji i trudu naših profesora, odlučili smo da pomognemo djeci da se što bolje pripreme i za ovogodišnje polaganje”, kazali su iz Udruženja nastavnika matematike Crne Gore.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply