Bogat program za sve uzraste u Cineplexxu

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se nekoliko novih filmova, a bogat ovonedjeljni program upotpuniće i prenosi uživo opere i koncerta, kao i Porodični dan za najmlađe.

Film Bilo jednom u Srbiji priča je o različitim sudbinama dvojice mladića i dvije djevojke iz Leskovca iz perioda tokom i poslije Prvog svjetskog rata.

Dineta su saveznici odveli do Pariza, gdje je naučio sve o ljepotama života i svijetlima metropole. Cone je, poslije ranjavanja i amnezije, završio u Mančesteru, tadašnjoj prijestonici industrijskog razvoja, gdje je naučio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspjeha.

Opijeni pobjedom u ratu i nepovratno inficirani „duhom slobode i napretka” koji su osjetili u svijetu, dva mladića vraćaju se u svoj oronuli Leskovac. Dine u svoj mali, sada već nepostojeći bioskop, a Cone svojoj vjerenici Zorki, koja poslije pet godina čekanja, nevoljno daje pristanak da je otac uda za ratnog liferanta. Cone će pokušati da vrati svoju staru ljubav, a Dine da pronađe novu.

Filmska adaptacija popularnog romana poznate spisateljice Elene Ferante Mračna kći stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx.

Sama na odmoru na moru, Leda postaje zaokupljena mladom majkom i ćerkom dok ih posmatra na plaži. Uznemirena njihovim skladnim odnosom, ona je preplavljena sopstvenim sjećanjima na teror, konfuziju i intenzitet ranog majčinstva. Jedan čin šokira Ledu i uvodi je u čudan i zlokoban svijet njenog uma, gdje je primorana da se suoči sa nekonvencionalnim izborima koje je donijela kao mlada majka i njihovim posljedicama.

Nagrađivani režiser Džo Rajt privlači bioskopske gledaoce kroz simfoniju emocija, muzikom, romansom i ljepotom u filmu Sirano, ponovo predstavljajući vanvremensku priču o ljubavnom trouglu koji slama srce. Čovjek ispred svog vremena, Sirano de Beržerak (Piter Dinklidž) zasljepljuje istovremeno žestokom igrom riječi i sjajnim mačevanjem u dvoboju. Ali, ubijeđen da ga njegov izgled čini nedostojnim ljubavi prema odanoj prijateljici, sjajnoj Roksani (Hejli Benet), Sirano tek treba da joj otkrije svoja osjećanja. Ali, Roksana se zaljubljuje na prvi pogled u Kristijana (Kelvin Harison Džunior).

Strah iz dubina je još jedan novi film od sjutra na repertoaru Cineplexxa. Par na romantičnom putovanju u Vijetnamu nađe se u nevolji, kada tropska oluja uništi njihovu vilu na vodi. Da bi preživjeli, prinuđeni su da se bore, dok velika bijela ajkula kruži u dubini.

Među novim filmovima je i jedan namijenjen najmlađoj bioskopskoj publici – Pocrvenjela panda.

Mej Li je samouvjerena, šašava trinaestogodišnjakinja rastrzana između toga da ostane poslušna ćerka svoje majke i haosa adolescencije. Njena zaštitnički nastrojena, ako ne i pomalo nadmoćna, majka Ming nikada nije daleko od svoje ćerke što tinejdžerku dodatno nervira.

Jedne noći Mej prolazi kroz čudnu transformaciju, magično se budi pretvorena u džinovsku crvenu pandu. Dok je Mej šokirana svojim novim izgledom, njeni roditelji su očekivali da će se to dogoditi. Mej saznaje da njena porodica ima mističnu vezu sa crvenim pandama. To im je u porodici, a da bi kontrolisala transformaciju, mora da kontroliše svoje emocije. To ne bi trebalo da bude problem, zar ne?

Događaji

BTS dozvola za ples

Korejska pop senzacija BTS stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Delta City i to sa koncertom Dozvola za ples na sceni – Seul, koji će biti prenošen uživo i to u dva termina – u 9:45 i u 13:45 časova. Ulaznice su u prodaji.

Dozvola za ples na sceni je najnoviji koncert svjetske turneje koju predvode pop ikone 21. vijeka – BTS. Sadrži najveće hit pjesme iz cijele njihove nevjerovatne karijere.

Metropoliten opera – prenos uživo

Ljubitelji opere moći će da u Cineplexxu prate direktan prenos Arijande na Naksosu –  remek djela Riharda Štrausa. Prenos uživo iz Metropolitena zakazan je za subotu, 12. marta sa početkom u 19 časova.

Talentovani sopran Lisa Davidsen  prvi put nastupa uživo na sceni Metropoliten opere u visokoj rezoluciji u jednoj od svojih prepoznatljivih uloga grčke heroine u mitološkom remek-djelu Štrausa.

Porodični dan

Novi animirani hit Pocrvenjela panda , koji će djeca prosto obožavati, očekuje u subotu, 12. marta, sve mališane na velikom platnu bioskopa Cineplexx. Pored zabave na velikom platnu, djeca se mogu zabaviti i u kreativnoj radionici, tematski povezanoj sa filmom, u periodu od 12 do 17 časova, a uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje ih poklon Mali Politikin zabavnik.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply