Radionice posvećene ljubimcima i jačanju timskog duha

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić, udruženja Roditelji, ove sedmice organizuju dvije besplatne  radionice za djecu uzrasta od pet do 12 godina. Otkriće brojne zanimljivosti o tome kako izgleda briga o ljubimcima, ali i razvijati socijalne vještine društvenim igrama.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U srijedu, 9. marta, u 18 sati biće održana  edukativna radionica pod nazivom Suživot sa životinjama, koju organizujemo u saradnji sa Tea Korina Animals.

Radionica je namijenjena djeci od 6 do 12 godina

Djeca će imati priliku da uče o potrebama životinja, osobinama i važnosti prijateljskog ophođenja prema ljubimcima. Kako izgleda briga o ljubimcima i život sa njima, i brojne druge zanimljivosti otkriće na radionici, i to uz druženje sa vršnjacima i kroz igru.

U četvrtak, 10. marta,  u 18 sati uslijediće nova edukativna radionica pod nazivom Baci kocku, a namijenjena je djeci uzrasta od 5 do 10 godina.

Društvene igre su sjajan način za unapređenje pamćenja i maštovitosti kod djece, ali i jačanje timskog duha. Pored zabave, djeca će na radionici imati priliku da kroz igru razvijaju povjerenje u druge i unapređuju svoje vještine.  Pomičući sitne figure vježbaće motoričke sposobnosti, a učiće se komunikaciji, kontrolisanju svog ponašanja i strpljenju. Radionicu vodi Mirjana Pejović Bojanić.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply