Cadmus Cineplex: Drugi ciklus radionica o filmu i medijima od 30. januara

Foto: Cadmus Cineplex

Drugi ciklus edukativno – kreativnih radionica Mala škola medija Iliroteka, Filmsko i dramsko pismo i Škola filma za srednjoškolce, koje Cadmus Cineplex realizuje u saradnji sa Radio televizijom Budva, počinje u nedjelju, 30. januara.

Kako je saopšteno iz Cadmus Cineplexa radionice će, kao i do sada, biti organizovane u sali 4 uz pridržavanje svih mjera i u trajanju od 60 minuta i to u sljedećim terminima: Iliroteka” od 10, Filmsko i dramsko pismo od 11, a Kadmosineast od 12 časova.

„Polaznici radionice Mala škola medija Iliroteka, uzrasta od osam do trinaest godina, na zanimljiv, interaktivan i moderan način, uz upotrebu savremene tehnologije, stiču znanje o filmu, televiziji i radiju. Za srednjoškolce koji su zaljubljenici u film i žele da o njemu misle na drugačiji način, kroz kritičku i kreativnu analizu, učeći o istoriji i nastanku filma, žanrovima i osnovnim elementima filmskog jezika i izraza, organizovana je Škola filma Kadmosineast. Projekat Filmsko i dramsko pismo namijenjen je djeci i mladima koji žele da na krajnje praktičan način zavire u svijet pisanja za pozorište, film i srodne medije. Sva druženja sadrže video projekcije i vježbanja uz kratak teorijski uvod“, naveli su iz Cadmus Cineplexa.

Radionice vodi diplomirani dramaturg Miloš Boreta iz Budve.

Izvor: RTV Budva

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply