Kamp Real Madrida za mlade fudbalere ovog ljeta u Tivtu

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro potpisali su memorandum o saradnji sa Fondacijom Real Madrid, kako bi od ovog ljeta ponudili mladim fudbalerima iz Crne Gore i regiona, ali i čitavog svijeta, priliku da treniraju na Realov način.

Kako je saopšteno iz kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro, ovo je rijetka i uzbudljiva prilika za dječake i djevojčice od 6 do 17 godina da osjete iskustvo trening metodologije koje koriste mlađi timovi Real Madrida, bruseći njihove fudbalske vještine pod vođstvom najboljih svjetskih trenera te fondacije.

„Ljetnji trening kamp u Porto Montenegru i fudbalskom stadionu Arsenal vodiće trener iz rezervnog tima fondacije Real Madrida uz pomoć tima trenera obučenih u La Fabrica – Real Madridovoj profesionalnoj omladinskoj akademiji, a njih će podržati lokalni treneri takođe obučeni za implementciju Realovog načina treniranja. Primjenjujući istu metodologiju i pobjednički mentalitet koji je pomogao Real Madridu da postane legendarni klub, program ima za cilj da razvija mlade fudbalere u kompletne igrače bruseći njihove taktičke i tehniče sposobnosti na fudbalskom terenu dok prenose vještine lidrestva, samokontrole, odmjerenosti, fleksibilnost, trud, timski rad i poštovanje“, ističu iz Porto Montenegra.

Kamp je, kako su pojasnili, otvoren za djevojčice i dječake uzrasta od 6 do 17 godina koji se bave fudbalom na bilo kojem nivou. U skladu sa vrijednostima Real Madrid Fondacije, nekoliko stipendija biće rezervisano za talentovane lokalne igrače i omogućiće im da iskoriste i sportske i društvene benefite programa.

„Organizovan kao petodnevni program, kamp će trajati šest nedjelja, od 25. jula do 2. septembra 2022. Podjeljeni u dvije grupe, igrači će biti procijenjeni individualno na početku programa, a timovi će biti podjeljeni prema trenutnim viještinama. Učesnici će dobiti kompletnu opremu za trening Real Madrid Fondacije i sertifikat o završenom kursu“, navodi se u saopštenju.

Iz Porto Montenegra ističu da će igrači koji pokažu poseban talent i napredak imati šansu da osvoje poziv za treniranje u Španiji.

Više informacija o kampu i načinima prijave zainteresovani mogu vidjeli na ovom LINKU.

Fondacija Real Madrida osnovana je 1997. godine sa ciljem da donese klubu sportske i ljudske vrijednosti široj zajednici među svojim brojnim inicijativama, organizuje fudbalske kampove i klinike u više od 50 zemalja.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply