Ružno pače i Maca papučarica ovog vikenda u KIC-u

Vikend u Gradskom pozorištu obilježiće izvođenje dvije predstave za najmlađu publiku. Lutkarska predstava Ružno pače (6+), koju je po tekstu Igora Bojovića, režirao Jaroslaw Antoniuk, biće izvedena sjutra, 22.januara u sali Dodest KIC-a “Budo Tomović”, sa početkom u 11 i 13 sati.

U predstavi igraju: Branko Ilić, Katarina Krek, Dijana Dragojević, Pavle Ilić, Dejan Đonović, Ivana Mrvaljević, Monika Čampar, Marija Jovićević, Jovan Radulović i Matija Đaletić.

Milovan, junak iz adaptirane Andersenove bajke, klovn, glumac – iznosi, vrlo intimno, svoju priču iz djetinjstva. To je priča o djetetu koje nije prihvaćeno od strane okoline i vršnjaka zbog prilično brzog sazrijevanja. Ko od nas nije doživio sličnu situaciju, koja je postala drama?

Lutkarska predstava Maca Papučarica (3+), koju je po motivima priče Ele Peroci režirao Davor Dragojević/Branka Femić Šćekić, biće izvedena u nedelju, 23. januara u sali Dodest KIC-a “Budo Tomović”, sa početkom u 11 i 13 časova.

U predstavi igraju: Tihana Ćulafić, Sejfo Seferović, Dijana Dragojević, Marija Đurić i Pavle Popović.

Maca Papučarica stalno odnosi dječije papučice i negdje ih skriva. Mame kažu da se papuče moraju nositi, ali kako kad ih nema? Naši junaci idu u šumu u potragu za kućom Mace Papučarice i otkrivaju njenu tajnu.

Karte su dostupne putem mobilne aplikacije Gradskog pozorišta Podgorica, kao i na biletarnici KIC-a ,,Budo Tomović”, radnim danima od 9h do 20h i vikendom od 10h do 13h i od 17h do 20h. Kontakt telefon: 020 664 237.

Ulaz na predstave je moguć uz posjedovanje jednog od četiri dokaza Nacionalne digitalne COVID potvrde.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply