Za iskustvo koje se pamti – poziv Djeda Mraza za vaše mališane

Sponzorisana objava

Svake godine mnogo pisama stigne na adresu Djeda Mraza i uvijek se trudi da ostvari želju svakog mališana na planeti. Nekad se desi da ne može stići da lično svima ostavi poklon ispod jelke. 

Ipak, on zna da nema ničeg snažnijeg od novogodišnje želje djeteta. Pošto je ovo novo doba, Djeda Mraz je pronašao novi način kako da mališanima poželi srećnu Novu godinu.

Baš kao i on, IDEA već godinama stvara prazničnu čaroliju i posebna iznenađenja za mališane. Tako je ove godine, omogućila da ih pozove pravi Djeda Mraz. Riječ je o posebnoj akciji gdje će upravo on mališane obradovati personalizovanim, online pozivom.

Kako da vašeg mališana pozove pravi Djeda Mraz?

IDEA je za kraj godine postavila važan cilj – da izmami osmijeh, ali i zadrži prazničnu magiju, jer mali gestovi čine da i dalje vjerujemo da su čuda moguća.

Da biste se prijavili za poziv, potrebno je da posjetite ovaj link djedamraz.idea.co.me.

U pitanju je aplikacija koja je namijenjena djeci, ali i odraslima i omogućava personalizovani poziv. Ono što treba da uradite jeste da popunite polja, koja uključuju:

– Ime djeteta

– Ko poklanja poziv djetetu?

– Šta dijete najviše voli?

Čim ispunite polja, Djeda Mraz će vas pozdraviti i nazvati! Link možete da šaljete dalje, djeci, poznanicima i prijateljima.

Ova usluga je potpuno besplatna, ali imajte na umu da Djeda Mraz mora obaviti mnogo poziva, pa obezbijedite svoj na vrijeme.

Stvarajmo prazničnu čaroliju svakog dana u novoj godini i neka ovaj poziv Djeda Mraza bude prva od mnogo malih radosti u narednoj godini.

Ne zaboravite, magija je tu, a sada je vrijeme da je zajedno pokrenemo!

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply