U susret praznicima pokloni za najmlađe Kotorane

Turistička organizacija Kotora i NVU Karampana, uz pokroviteljstvo kotorske Opštine i podršku brojnih sponzora i prijatelja, organizovaće i ove godine program Od Božića do Božića, uz Dječiju Novu godinu. Zbog epidemijskih mjera koje su na snazi ovogodišnja manifestacija biće u malo drugačijem ruhu.

Tradicionalna podjela paketića biće organizovana u vrtićima i osnovnim školama na području opštine Kotor, kao i u Resurnom centru “Dr Peruta Ivanović” i Ambulanti sa djecu i omladinu SPB u Dobroti, gdje će paketiće djeci djeliti Djed Mraz i njegovi vilenjaci.

“Posjetu Dječijem odjeljenju i porodilištu Opšte bolnice Kotor u okviru tradicionalne Bajke za Nazdravlje rezervisali smo za 30. decembar. Pored podjele paketića, program manifestacije uključuje i tradicionalno dijeljenje priganica na Badnji dan 24. decembra i 6. januara, praćeno muzičkim programom, kao i koncerte učenika ŠOSMO „Vida Matjan“ i Gradske muzike Kotor“, najavili su iz Turističke organizacije.

Ovogodišnja božićna priča završava humanitarnom tombolom u Gradskoj kafani Dojmi.

„Nijesmo zaboravili ni naše najstarije sugrađane iz Doma starih Grabovac koje ćemo takođe obradovati novogodišnjim poklonima“, kazali su iz Turističke organizacije.

Izvor: Bokanews

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply