Naredne sedmice kreativne novogodišnje maštarije

U Igračkoteci i Razvojnom centru udruženja Roditelji naredne sedmice djeca, uzrasta od pet do 12 godina, imaće priliku da vježbaju motoričke vještine praveći novogodišnje ukrase i čestitke.

Radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.  

Ulaznica za decembarske radionice je donacija igračke (nove ili očuvane, edukativne, društvene, didaktičke igre, knjige…) za Biblioteku igračaka.

U ponedeljak, 20.decembar, u 18 sati biće organizovana kreativna radionica Veseli novogodišnjii kutak, koju realizujemo u saradnji sa Fakultetom vizuelnih umjetnosti, Univerziteta Mediteran.

Kreativna radionica za djecu uzrasta od 6 do 12 godina podrazumijeva izradu novogodišnjih ukrasa od papira, kolaža, platna, vrpce, konca… Ukrašavanje kuće za praznike sa “uradi sam” ukrasima uvijek zvuči kao dobra ideja za relaksaciju i razvoj kreativnosti. U pretprazničnom duhu, mališani će se zabaviti  i naučiti  nešto korisno i lijepo, uz druženje sa vršnjacima. Radionicu vode studenti master studija Fakulteta vizuelnih umjetnosti Gordana Bulatović, Jelena Ćosović, Filip Vojvodić i Teodora Tijanić sa Univerziteta Mediteran, zajedno sa mentorkom Mašom Jovović.

U četvrtak, 23.decembra u 18 sati, biće održana još jedna kreativna radionica u duhu predstojećih novogodišnjih praznika.

Radionica Kreativne maštarije, namijenjena djeci uzrasta od 5 do 7 godina, ima za cilj da upotrebom različitog materijala, naprave čestitke i ukrase. Autentični radovi i čestitke, po izboru moći će da poklone nekome ili da ukrase svoj dom. Razvijaće motoriku, strpljenje, radovaće se praznicima, pjevati poznate novogodišnje pjesme… Radionicu vodi Nina Husović.

Radionice će biti organizovane u skladu sa svim propisanim mjerama protiv širenja epidemije COVID-19. Broj djece je ograničen na 10.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply