Naredne sedmice pravimo novogodišnje magnete i ukrase za jelku

Igračkoteka i Razvojni centar udruženja Roditelji naredne sedmice biće u potpunosti u novogodišnjem duhu, jer će organizovati dvije kreativne praznične radionice, namijenjene osnovcima. Koristeći dugmiće djeca će praviti novogodišnje magnete sa čestitkama, dok će dječije puzzle biti iskorišćene za ramove, koji će krasiti jelke.

Radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.  

Ulaznica za decembarske  radionice je donacija igračke ( nove ili očuvane, edukativne, društvene, didaktičke igre, knjige..) za Biblioteku igračaka.

U ponedeljak, 13. decembra u 18 sati biće održana kreativna radionicaŠarena novogodišnja dugmjetnost, koju realizujemo u saradnji sa Dugmarica, za djecu uzrasta od 7 do 12 godina.

Djeca će praviti jedinstvene kreativne magnentne ramove sa posebno osmišljenim novogodišnjim crtežima i čestitkama. Koristiće platno, magnet, dugmad i flomastere kako bi kreirali svoj rad, kojim mogu ukrasiti sobu ili ga pokloniti nekome. Moto radionice, ujedno i inspiracija za rad, su novogodšnji praznici. Radionica će biti prilika i da se, tokom praktičnog dijela, sa djecom razgovara o predstojećim praznicima. Na taj način kod njih će se, pored kreativnosti i mašte, podsticati i njegovanje drugarstva, ljubaznosti i lijepog ponašanja. Radionicu vodi Marija Martinović.

U srijedu, 15.decembra u 18 sati biće organizovana radionica pod nazivom Novogodišnji okvir ljubavi, a namijenjena je djeci uzrasta od 6 do 12 godina.

Zar nije sjajno okačiti na jelku ručno rađene ukrase? Na ovoj radionici djeca će imati priliku da naprave jedinstvene novogodišnje ramove od slagalica. Biće to posebni ukrasi jer sadrže lične slike. Na radionici je bitno da svako dijete ponese neku svoju fotografiju  ili porodičnu, manjih dimenzija. U novogodišnjoj atmosferi razvijaćemo kreativnost, zahvalnost, zajedno se radovati i sjajno zabaviti kreirajući personalne ukrase za jelku. Radionicu vodi Marina Bokan.

Radionice će biti organizovane u skladu sa svim propisanim mjerama protiv širenja epidemije COVID-19. Broj djece je ograničen na 10.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply