Uključi se u akciju i budi nečiji Djed Mraz

Udruženje Roditelji pokrenulo je akciju Budi nečiji Djed Mraz u toku koje zainteresovani građana koji to žele mogu da poklonom obraduju nekog od mališana iz socijalno ugoženih porodica, koji su uključeni u program Učionica Družionica.

Djeca iz Učionice Družionice pisala su prethodnih dana pisma najpoznatijem djedu na svijetu i obavijestila ga šta bi ih to najviše obradovalo na kraju 2021. godine. Već pola sata nakon objave pisama prvih devetoro mališana javio se isto toliki broj Djeda Mrazova. Akcija je nastavljena danas, kada su obezbijeđeni pokloni za još desetoro djece, a nastavak će biti već sjutra kada ćemo objaviti pisma ostalih mališana iz Učionice Družionice.    

Neka djeca u Crnoj Gori nikada do sada nijesu dobila poklon za Novu godinu. Iako su cijele godine bili dobri, njihova pisma i želje, nekako, ne stignu do Djeda Mraza. Baš zato smo poželjeli da to ove godine promijenimo.

Na spisku želja naših drugara iz Učionice Družionice našli su se, pored slatkiša, lutke, stoni fudbal, slušalice, roleri, trotineti, bicikl, kućica za lutke, šminka … Bilo je i onih koji su poručili Djeda Mrazu da se neće ljutiti na njega ako ipak ne dobiju željeni poklon, ali i onih koji su istakli da su bili poslušni i dobijali dobre ocjene.

Kao i u prvom dijelu akciju, i ubuduće ukoliko želite da nekome od njih ispunite želju i kupite novogodišnji poklon, napišite u komentaru ili inboxu redni broj želje, odnosno poklona koji ćete vi obezbijediti.  Uskoro će biti objavljene nove želje.

Upakovani poklon sa označenim rednim brojem, možete donijeti ili poslati u prostorije Igračkoteke, svakog radnog dana od 9h do 20h,  najkasnije do 20. decembra. Čim paketići stignu, javićemo drugarima da je Djed Mraz za njih ostavio poklon ispod jelke.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply