Prikupljen novac za adaptaciju kuće i školovanje

Novac za adaptaciju kuće, kao i dalje školovanje Veselina Nikića, mladića koji je u toku dva mjeseca ostao bez majke i devetnaestogodišnje sestre, prikupljen je, a donator je porodica iz Berlina koja želi da ostane anonimna, saopštila je NVO Izvor života.

Nakon što je juče objavljen tekst u Vijestima o šesnaestogodišnjem momku kome su za mjesec dana od posledica korone preminuli majka i sestra, a bez oca je ostao četiri godine ranije, “na noge” je ustala cijela javnost.

Svi su željeli da pomognu da Veselin ostvari svoje želje – da dovrši prizemlje kuće koju je njegov otac napravio, kao i da, nakon srednje škole nastavi školovanje. Sad živi kod strica i njegove porodice, koji su dobili starateljstvo nad njim i koji se trude da mu pruže ljubav i toplinu roditeljskog doma.

“Koristimo priliku da ovim putem obavjestimo javnost da su sredstva za adaptaciju kuće, kao i dalje školovanje Veselina Nikića prikupljena. Donator je crnogorska porodica iz Berlina koja želi ostati anonimna”, kazala je Konstantina Vojinović iz NVO Izvor života koja je i pokrenula humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći za Veselina.

Ta NVO je do sada uspješno realizovala brojne humanitarne akcije, a ova je završena za svega nekoliko sati.

Veselin je Vijestima kazao da se puno zahvaljuje svima, posebno dobrotvorima iz Berlina, zahvaljujući čijoj pomoći će moći da dovrši započetu kuću, što mu je i bila želja. Kako je kazao, nije očekivao da će mu ta želja brzo biti ispunjena.

Izvor: Vijesti

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply