Uhapšena žena osumnjičena da je pokušavala da uvede djecu u taksi

Budvanska policija sinoć je uhapsila državljanku Srbije K.B. (37) iz Novog Sada, za koju se sumnja da je prekjuče u Podgorici pored puta na autobuskim stajalištima zaustavljala automobil i dozivala djecu da uđu u vozilo.

Vijestima je u budvanskoj policiji rečeno da je priveden i Podgoričanin S.B. (37).

Nakon saznanja da se ta ženska osoba nalazi u Budvi, policijski službenici Centra bezbjednosti Budve su uspjeli da je identifikuju, a potom i lociraju.

Ona je pronađena u stanu u Mainskoj ulici, a potom zajedno sa Podgoričaninom privedena u stanicu policije.

„Postupajući po zamolnici CB Podgorica, a po prijavi građana da je NN ženska osoba juče dok se vozila taksi vozilom kroz Podgoricu zahtijevala od taksi vozača da se zaustavlja pored puta, na autobuskim stajalištima i dozivala djecu da joj se pridruže, CB Budva je dobila operativne podatke da se ona nalazi na teritoriji Budve. Identifikovali smo žensku osobu, a zatim pronašli lokaciju gdje stanuje u Ulici Mainski put. Utvrđeno je da se radi o K.B. sa kojom je u društvu bio S.B. Nakon dovođena u stanicu policije upoznat je CB Podgorica i u dogovoru sa njima oni su sprovedeni u Podgoricu“, rečeno je Vijestima u budvanskoj policiji.

Nakon prijave dva roditelja da je u naselju Masline prekjuče nepoznata ženska osoba pokušavala da njihovu djecu natjera da uđu u taksi vozilo, iz Uprave policije je sinoć saopšteno da je dosadašnja istraga, na osnovu izjava očevidaca i izuzetnih snimaka sa nadzornih kamera, pokazala da nema elemenata koji ukazuju na to da se dogodio pokušaj otmice.

Izvor: Vijesti

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply