Naredne sedmice radionice posvećene ljubimcima i učenju engleskog jezika

U Razvojnom centru udruženja Roditelji, naredne sedmice, predškolci će, na kreativan način,  usvajati nova znanja iz engleskog jezika, dok će osnovci biti u prilici da otkriju brojne zanimljivosti o ljubimcima.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.  

U utorak, 2. novembra, u 18 sati počinje još jedna radionica koju organizujemo u saradnji sa nevladinom organizacijom sPas, Brinimo o životinjama.

U toku ove edukativne radionice djeca će se upoznati sa potrebama ljubimaca, ali i otkriti koje su to njihove obaveze i odgovornosti kada se odluče da ih imaju. Cilj je da se mališani detaljnije upoznaju i sa karakteristikama kućnih ljubimaca, a na interaktivan način saznaće mnoge zanimljivosti i odgovore na pitanja kako se hrane, da li je njima hladno i mnoga druga. Nakon edukativnog dijela, uslijediće i kreativni, gdje će djeca imati priliku da izraze svoju maštu kad je u pitanju ova tema. Radionicu će vodite volonterka NVO sPas Tajana Nedić. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 6 do 10 godina.

U srijedu, 3. novembra, u 18 sati, biće organizovana kreativo – edukativna radionica engleskog jezika, pod nazivom Autumn is here, koju realizujemo u saradnji sa školom engleskog jezika Helen Doron Montenegro.

Učenje po Helen Doron metodi je aktivan način usvajanja jezika, kroz igru i podsticajne aktivnosti, u okviru kojih su djeca neprekidno izložena engleskom jeziku u stimulativnom okruženju. Ideja radionice je da predškolci na zanimljiv način, kroz igru i saradnju sa vršnjacima usavrše vokabular vezan za jesen. Na taj način će se zabaviti, družiti, a istovremeno i učiti, uz punu podršku i podstrek predavača. Radionicu će voditi profesori engleskog jezika škole Helen Doron, Zorana Janković i Marina Tanović.

Radionica je namijenjena uzrastu od 4 do 6 godina.

Radionice će biti organizovane u skladu sa svim propisanim mjerama protiv širenja epidemije COVID-19. Broj djece je ograničen na 10.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply