Delta SpOOky Corner i druženje sa vješticom GroZindom

Ovih dana posjetioci šoping mola Delta City imaju priliku da iskoriste specijalne Halloween popuste u radnjama, a u centralnom atrijumu ih čeka tematska postavka Delta SpOOky Corner, u okviru koje mogu da se fotografišu i naprave kreativne objave za svoje naloge na društvenim mrežama.

Posjetioci koji naprave story ili reel objavu na svom Instagram profilu, taguju @deltacitypg i dodaju haštag #DeltaSpookyCorner, osvojiće ekskluzivnu pozivnicu za SpOOky Afternoon sa GroZindom, tematski događaj koji će u Delti biti održan u subotu, 30. oktobra, sa početkom u 18 časova.

U toku dvosatnog programa biće organizovano druženje sa specijalnom gošćom, vješticom GroZindom, kao i zanimljive zabavne aktivnosti tokom kojih će posjetioci imati priliku da osvoje nagrade. Specijalni gosti događaja biće oni koji tokom sedmice osvoje ekskluzivne pozivnice, a za njih će biti pripremljeni tematski pokloni i organizovana posebna nagradna igra.

Više detalja o nagradnoj igri i druženju sa vješticom GroZindom može se pronaći na zvaničnom Instagram nalogu šoping mola @deltacitypg.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply