Poziv mamama, pišite nam kakva vam je podrška bila posebno korisna i važna

Zaštita dojenja ključna je poruka ovogodišnje Svjetske sedmice dojenja, koja je u toku, a čijim povodom pozivamo vas mame koje ste dojile ili ste pokušale da dojite djecu da nam pišete o tome koja vam je podrška bila posebno važna ili ako je nijeste imale kakvu vrstu podrške ste najviše priželjkivale.

Za 10 majki koje na pošalju izjave/priče pripremili smo poklone uz pomoć Kidslanda, Tommee Tippee-a, OsmogReda i GuGu marama za dojenje i Mustele.

Vi koje želite da nam napišete svoje priče/iskustva to možete da uradite putem mail adrese [email protected] do kraja sedmice, a ukoliko budemo imali dodatnih pitanja mi ćemo vas konaktirati. Izjave ne treba da budu duže od hiljadu riječi.

Udruženje Roditelji od osnivanja oblježava Svjetsku sedmicu dojenja, od 1. do 7. avgusta. Ove godine tema je Zaštita dojenja: zajednička odgovornost, čija je ključna poruka da je dojenje od presudne važnosti za preživljavanje, zdravlje i dobrobiti svih, zbog čega je neophodno da bude zaštićeno u cijelom svijetu.

Udruženje je planiralo da organizuje edukativno druženje na otvorenom u Podgorici, ali je Institut za javno zdravlje zabranio sve vrste okupljanja na kojima nije moguće obezbijediti provjeru da li su prisutni vakcinisani ili negativno testirani na COVID.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply