Od sjutra manifestacija Ajmo na Moraču

Turistička organizacija Podgorice i ovog ljeta organizuje manifestaciju Ajmo na Moraču na Sastavcima, koja će trajati od sjutra do 12. avgusta.

Sugrađani i posjetioci Podgorice biće u prilici da uživaju u kulturno-zabavnom programu, ali i da doživljaj pored rijeke upotpune sportsko-rekreativnim sadržajima poput vožnje kajaka i spuštanja gumama od gradskih plaža u Rogamima i kod hotela Ambasador do Sastavaka, poručili su iz Glavnog grada.

Na otvaranju u 19 sati će nastupiti KUD KIC “Budo Tomović” i solistkinja izvorne muzike Milica Vojinović sa orkestrom Ivana Pekovića.

U petak, 30. jula nastupiće Plesna grupa Sonrisa i biće organizovana Slikarska radionica za odrasle koju će voditi umjetnica i grafička dizajnerka Hajdana Kostić.

Za 4. avgust je najavljen dječji program, crtanje i slikanje za mališane uz nastup Dječjeg hora Zvjezdice, a nakon toga će nastupiti Plesna grupa Sonrisa.

Dječiji program se nastavlja i narednog dana, 5. avgusta, dok će u muzičkom dijelu programa nastupiti Andrijana Božović.

Zatvaranje manifestacije je 12. avgusta uz nastup violinistkinje Verice Čuljković i DJ-a, a istog dana biće organizovana i izložba radova sa Slikarske radionice.

Manifestacija se organizuje kako bi se dodatno afirmisala rijeka Morača i potencijal gradskih plaža.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply