Neukrotivi Spirit od sjutra u Cineplexxu

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City od sjutra će se naći četiri nova filma. Najmlađa bioskopska publika biće u prilici da uživa u ostvarenju Neukrotivi Spirit.

Kako je saopšteno iz Cineplexxa, ova epska avantura je priča o tvrdoglavoj djevojci koja žudi za mjestom kojem pripada i otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem – Neukrotivim Spiritom.

„ Laki Preskot nikada nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navaro, neustrašivu kaskaderku iz malog grada Miradero. Poput svoje majke, Laki nije baš ljubitelj pravila i ograničenja. Njen život se mijenja kada upozna Spirita, divljeg mustanga koji dijeli njenu strast za nezavisnošću. Kada bezosjećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao joj da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasljeđem koje nije očekivala“, sadržaj je ovog animiranog filma.

Na novom repertoaru bioskopa su i akciona avantura G.I. Joe – Zmijske oči, fantastični triler Sjenka špijuna, zasnovan na istinitoj priči, kao i film Pokajnik.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply