Školski pribor za djecu iz deset seoskih škola

Učenici deset osnovnih škola sa ruralnog područja Crne Gore, njih 159, dobiće krajem narednog mjeseca školski pribor zahvaljujući akciji koju su pokrenuli Moto klub Familija i agencija Right Route MNE.

Kako su najavili iz ovih organizacija, u saradnji sa svim moto klubovima iz crne Gore, fondacijama, sponzorima i svim ljudima dobre volje, pokrenuli su inicijativu da se za ovu djecu obezbijedi pomoć uoči početka nove školske godine.  

„Crna Gora je iznjedrila mnoge umne ljude, prepoznatljive van njenih granica u oblasti kulture, umjetnosti i nauke. Mnogi od njih sticali su znanje upravo u seoskim skolama“, naveli su iz Moto kluba Familija, objašnjavajući zašto žele da pomognu upravo djeci sa ruralnih područja.

Druženje sa djecom kojoj će uručiti pribor biće, kako su najavili organizovano 29. avgusta u OŠ „Milovan Rakočević“ u Lepencu, OŠ „Milovan Jelić“ u Pavinom Polju, OŠ „Mile Peruničić“ u Maoču i OŠ Mataruge.

Navodeći da su mališanima, osim školskog pribora (olovke, sveske, hemijske, bojice, školske torbe), potrebni i kišobrani, kabanice i konditorski proizvodi, iz Moto kluba Familija su pozvali sve građane da se priključe ovoj akciji. Svi koji to žele mogu dati svoj doprinos i uplatom na žiro račun Moto kluba Familija: 555-9002515827-96.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply