U četvrtak besplatno predavanje Ranka Rajovića

Roditelji, učitelji, vaspitači, pedijatri, logopedi, dječji psiholozi i svi oni koji se bave razvojem i vaspitanjem djece imaće priliku da prisustvuju besplatnom online predavanju na temu „Kako učenje da bude igra?“ doktora Ranka Rajovića, u četvrtak, 22. jula od 18 sati.

Predavanje će biti organizovano putem ZOOM aplikacije, a za prisustvo je potrebno ispuniti —- > PRIJAVNU FORMU <—- jer je broj mjesta ograničen. Nakon što prijava bude evidentirana, na e-mail prijavljenih će stići link za predavanje u roku od 48 sati.

Ranko Rajović je autor NTC programa učenja kroz igru, koji se sprovodi u 17 država Evrope. Dobio je priznanje međunarodne Mense (MERF – Mensa education and research foundation) za intelektualni doprinos društvu, koje se dodjeljuje jednom godišnje. Predaje na Pedagoškom fakultetu u Kopru, u Sloveniji, specijalista je interne medicine, magistar neuroendokrinologije i doktor sportskih nauka.

Predavanje organizuju NTC centri iz Crne Gore (Bar, Budva, Kotor, Nikšić i Podgorica) u saradnji sa portalom RODITELJI.ME

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply