Beba je spremna za čvrstu hranu: Prvi obroci i namirnice

Uvođenje čvrste hrane kod beba tema je ovonedjeljnog Roditeljskog kutka – UŽIVO, koji će biti održan u četvrtak , 24. juna u 18 sati. Gošća kutka je nutricionistkinja Jelena Jovanović.

Koje su zvanične preporuke o uvođenju nemliječne hrane i kako da procijenite da je vaša beba zaista spremna za to – neka su od pitanja na koja roditelji često traže odgovore. U ovom online razgovoru, moći će da saznaju koje se namirnice prvo uvode, kako bi trebalo da izgledaju prvi nemliječni obroci, a kako cjelokupni jelovnik. Roditelji će biti u prilici i da čuju koje su to najčešće greške prilikom uvođenja čvrste hrane i na koji način da ih izbjegnu.

Roditeljski kutak – UŽIVO roditelji mogu pratiti na Facebook stranici portala Roditelji.me, a svi zainteresovani imaju priliku i da gošći postavljaju pitanja o ovoj temi. Prijatelji Kutka su Kidsland Crna Gora i Hipp.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji godinama mogu da dobiju informacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe, kao i tokom razvoja djeteta.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply