Novi Diznijev animirani film Luka od danas u bioskopima

Na repertoaru bioskopa u Podgorici i Budvi od danas će se naći nova Diznijeva animirana avantura Luka.

Upravo uz taj film u Cineplexxu Delta City 19. i 20. juna biće održan porodični vikend. Kako je najavljeno, Luka donosi sa sobom ljeto, jer je ovaj film upravo to – vjetar u kosi zbog brze vožnje vespom, italijanski đelato, nestašluci i po koja tajna stanovnika mjestašca Portorosa.

Radnja filma se odvija u živopisnom i prelijepom primorskom italijanskom gradiću gdje počinje priča o odrastanju i sazrijevanju dječaka Luke koji provodi nezaboravno ljeto ispunjeno sladoledima, pastom i neprestanim vožnjama skuterom. Saputnik u Lukinim avanturama je njegov novi prijatelj Alberto sa kojim dijeli jednu tajnu – oni su morska čudovišta.

Sve mališane na Porodičnom vikendu uz kupljenu ulaznicu očekuju mali pokloni – italijanski sladoled Algida Haribo i dječji magazin Mali politikin zabavnik, kao i snižena cijena ulaznice i specijalan Porodični paket ulaznica za sve članove Porodičnog film kluba.

Nova Diznijeva 3D sinhronizovana avantura stigla je danas i u budvanski Cadmus Cineplex. Svi mališani koji se odluče da pogledaju ovaj film, uz kupljene ulaznice, dobiće i kokice.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply