Iz Fondacije Budi human obezbijeđen novac za liječenje još petoro mališana

Uz pomoć donatora i prijatelja, raspodjelom sredstava sa opšteg računa Fondacije Budi human obezbijeđen je novac koji je nedostajao za liječenje još petoro djece.

Na taj način za troškove potrebne za liječenje za Mašu, Ilinu, Adeu, Anesu i Dilu, preusmjereno je 47.038 eura. Za njih je do sada prikupljeno ukupno 155.000 eura.

Od osnivanja, Fondacija je, uz podršku donatora, prikupila novac za 36 mališana koji su, na taj način, dobili priliku da se liječe u inostranstvu.

„Upravo ovakvi trenuci su ono zbog čega Fondacija i postoji i nadamo se da ćemo u budućnosti, kao i do sada, uz pomoć i podršku svih ljudi velikog srca nastaviti da stvaramo bolje društvo i brinemo o svakom djetetu kome je naša pomoć neophodna“, istakao je osnivač Fondacije Goran Jovanović.

Trenutno se prikuplja novac za braću Novićević kojima nedostaje 6.074 eura da bi se dostigla zadata cifra od 45.200, kako bi i oni počeli liječenje.

„Fondacija se od srca zahvaljuje svakome ko je poslao makar jednu donatorsku SMS poruku na 14543 jer, upravo ovakvi podvizi su dokaz da velike stvari postižemo onda kada smo ujedinjeni“, zaključio je Jovanović.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply