Značaj organskih proizvoda u ishrani porodice

Koliko su organski proizvodi značajni u ishrani, posebno kada je riječ o namlađima, tema je ovonedjeljnog Roditeljskog kutka -UŽIVO, koji će biti održan u srijedu, 19. maja u 18 sati. Gošće kutka biće Ivana Vojvodić, rukovodilac kvaliteta sertifikacionog tijela Monteorganika doo i dr Enisa Kujundžić iz Društva za hranu i ishranu Crne Gore.

Strogi standardi i uslovi koje moraju zadovoljiti organski proizvođači razlog su zbog kojeg je ponuda organske hrane u Crnoj Gori i dalje skromna. U ovom online razgovoru, roditelji mogu saznati kako da dođu do tih proizvoda, na koji način da razlikuju organske proizvode od takozvane zdrave hrane i da li veće cijene, u ovom slučaju, imaju opravdanje, posebno kada je riječ o zdravlju djece. Moći će da čuju i mišljenje ljekara o prednostima organske hrane, kao i o štetnosti upotrebe pesticida, vještačkih đubriva i namirnica životinjskog porijekla tretiranih hormonima i antibioticima.

Roditeljski kutak – UŽIVO roditelji mogu pratiti na Facebook stranici portala Roditelji.me, a svi zainteresovani imaju priliku i da gošćama postavljaju pitanja o ovoj temi. Prijatelj Kutka je Kidsland Crna Gora.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji godinama mogu da dobiju informacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe kao i razvoja djeteta.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply