Još jedno priznanje za podgoričku OŠ “Vuk Karadžić”

Na XVI Međunarodnom sajmu obrazovanja u Novom Sadu, u konkurenciji  60 vaspitno – obrazovnih ustanova, podgorička Osnovna škola “Vuk Karadžić” nagrađena je za kvalitet rada velikom zlatnom medaljom i diplomom.

Kako su podsjetili iz te škole, ovo je već treća godina zaredom kako se kategorije za ocjenjivanje kvaliteta ove ustanove boduju  sa najvećim brojem mogućih bodova.

Uspjeh i postignuća, saradnja sa drugim institucijama, promocija i prezentacija rada i uspješnosti škole, zaštita životne sredine, humanitarne aktivnosti, samo su neke od kategorija koje se, prema  Pravilniku o ocjenjivanju kvaliteta obrazovno – vaspitnih ustanova i organizacija,u  ovoj školi ocjenjuju najvećim ocjenama.

Isto priznanje na Međunarodnom sajmu obrazovanja u Novom Sadu dodijeljeno je i barskoj OŠ Jugoslavija. Drugu godinu zaredom taj kolektiv je nagrađen velikom zlatnom medaljom i diplomom, dok je privatna predškolska ustanova Svetionik iz Bara po treći put dobitnik  zlatnog pehara i pet velikih zlatnih medalja.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply