Najbolje na festivalu PIR 2 publika bira do 22. aprila

Do narednog četvrtka, 22. aprila publika je u prilici da na youtube kanalu Gradskog pozorišta Podgorica odgleda predstave devet teatara iz Crne Gore, Srbije, BiH i Hrvatske, koje se takmiče na PIR 2 festivalu.

Gradsko pozorište Podgorica otvorilo je festival 1. aprila predstavom Tri praseta, a dan kasnije prikazana je Snežana i sedam patuljaka, Pozorišta Boško Buha iz Beograda.

U okviru festivala PIR 2 prikazane su i predstave  Mala sirena, Gradskog kazališta Žar ptica iz Zagreba, Bajka o bajkama Pozorišta mladih Sarajevo, kao i Debela Pozorišta mladih Novi Sad. Na internet regionalnom  festivalu izvedene su i  Pustolovine Toma Sojera, Dečijeg pozorišta Subotica, Malo pozorište Duško Radović je izvelo predstavu Pepeljuga, a na programu PIR-a su bile i Bela Griva Pozorišta lutaka Pinokio i Kraljević i prosjak Nikšićkog pozorišta.

“Gledajte predstave, zapratite naš youtube kanal i lajkujte onu koja vam se najviše dopada jer o pobjedniku odlučujete vi”, poručili su iz Gradskog pozorišta Podgorica.

Link putem kojeg se mogu odgledati predstave: https://www.youtube.com/watch?v=dL-KvM2T6Gg.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply