Naredne sedmice podstičemo individualnost u likovnom izražavanju

Igračkoteka i Razvojni centar i udruženje Roditelji za narednu sedmicu su pripremili novu kreativnu online radionicu, koja će biti posvećena prepoznavanju širokog spektra emocija putem različitih likovnih primjera.

Radionica će biti održana, preko aplikacije Teams, u ponedeljak, 12.aprila u 18 sati pod nazivom Predstavljanje emocija kroz likovni medij, a realizujemo je u saradnji sa Fakultetom vizuelnih umjetnosti.

Djeca osnovnoškolskog uzrasta će tom prilikom moći da saznaju nešto više o djelima Igora Vasiljeva. Cilj radionice je podsticanje individualnosti u likovnom izražavanju, razvijanje stvaralačke imaginacije, kao i prepoznavanje spektra emocija putem datih likovnih primjera. Osim toga, u fokusu radionice će biti prepoznavanje i bolji uvid u sopstvene emocije. Kombinujući različiti materijal i podsticajni sadržaj, djeca će razvijati i kreativnost putem likovnih aktivnosti.

Radionicu će voditi student Fakulteta vizuelnih umjetnosti Vladan Vlahović, sa mentorkom profesoricom mr Mašom Jovović, a namijenjena djeci uzrasta od 8 do 12 godina.

Svi roditelji mogu prijaviti svoju djecu za učešće najkasnije do ponedeljka, 12.aprila do 16 sati, i to putem email-a [email protected],  u inbox FB stranice Igračkoteka i Razvojni centar ili na broj telefona 020 22 10 00.

Prijavljeni učesnici mogu pratiti radionicu putem linka: https://bit.ly/3wCkCCS.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply