Stigao je EON Connect

Sponzorisana objava

Telemach kompanija je danas predstavila EON Connect, novu inovativnu uslugu koja omogućava potpunu kontrolu i upravljanje kućnim internetom. Ovu aplikaciju koja postaje saveznik djeci, ali i roditeljima u bezbjednom korišćenju interneta razvili su stručnjaci United Clouda, razvojnog i inovativnog centra United Grupe, u okviru koje posluje i Telemach.

Telemach korisnici brzo i lako, putem mobilnog telefona ili tableta mogu da upravljaju svojom WiFi i LAN mrežom, kao i povezanim uređajima bilo kada i bilo gdje.

EON Connect uz bezbjednosnu i roditeljsku kontrolu omogućava zaštititu najmlađih na kućnom internetu. Roditelji mogu djeci da ograniče pristup društvenim mrežama ili određenim kategorijama sadržaja koje smatraju neprikladnim, podese vrijeme za spavanje ili pauziraju internet u određenom dijelu dana na nekom od uređaja ili profila.

Samo jednim klikom korisnici mogu da optimizuju svoj WiFi i tako obezbijede najbolje performanse interneta u svom domu. Uz EON Connect u svakom trenutku mogu da vide ko je trenutno povezan na kućni internet i kreiraju WiFi mrežu za goste.  

Aplikacija omogućava kreiranje ličnih profila, upravljanje i određivanje pravila povezanim uređajima. EON Connect sprječava krađu povjerljivih podataka i pruža zaštititu uređaja od sumnjivih programa i štetnih sadržaja.

EON Connect  je dostupan svim Telemach korisnicima koji imaju UBEE EVW32C modem, a registruju se podacima sa Moj Telemach naloga. Postojeći korisnici koji nemaju ovaj modem, a žele da koriste EON Connect uslugu, dobijaju ga bez nadoknade ukoliko pređu na EON Full ili EON Premium pakete koji sadrže internet, televiziju i telefoniju. Takođe, novi korisnici koji se oprijedele za EON Full i EON Premium pakete uz akciju 14,90€ prvih pola godine, dobijaju i modem UBEE EVW32C. EON Connect aplikaciju moguće je preuzeti na iOS, Android i Huawei uređaju.

“EON Connect je još jedan primjer inovativnih proizvoda i usluga koji je razvio tim United Clouda. Rezultat saradnje tima United Grupe je ova revolucionarna usluga, koja još jednom potvrđuje da smo i lider i pokretačka snaga u svojoj industriji”, rekao je izvršni direktor United Clouda, Srđan Đurđević.

EON Connect kreirao je United Cloud koji je takođe razvio nagrađivanu EON TV platformu. United Cloud je vodeći centar za istraživanje i razvoj u regionu i čini ga više od 200 vrhunskih stručnjaka, inženjera, programera i inovatora, kao i UX dizajnera koji rade u pet centara u tri države.

Kao jedan od vodećih i omiljeni internet provajder među mladima u Crnoj Gori, Telemachjedo sada uvijek prvi uvodio inovacije u internetu, kao i televiziji kod nas, ulažući u vrhunske tehnologije kako bi korisnicima obezbijedili najbolje usluge.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply