Kada početi sa kupovinom stvari za bebu

Sponzorisana objava

Pitanje koje se pojavljuje u mislima svake trudnice čim sazna da očekuje prinovu: Kada da počnem da kupujem stvari za bebu? Ne postoji „zvanični“ vremenski raspored kada, ali je jasno da sa saznanjem da ćemo dobiti bebu odmah i počinje preispitivanje i planiranje u vezi sa tim.

Slijedi uzbuđenje pa i pozitivan stres, a kupovina može biti zabavna i uzbudljiva ukoliko se mame i tate pripreme na vrijeme.

Druga važna misao koja nam pada na pamet je ŠTA mi je sve potrebno,a zatim GDJE mogu da kupim sve što mi je potrebno.

Kidsland, kao vjerni pratilac mama i tata na putu roditeljstva je mislio na one koji se pripremaju za svog novog člana i obezbjedio mogućnost da do 6. aprila kupovinom 5 neophodnih proizvoda kao što su KOLICA, KREVETAC, DUŠEK, POSTELJINA I 2 PAKOVANJA TETRA PELENA dobiju na POKLON vaučer u iznosu od 50 EUR za naredne kupovine. Vaučer se može iskoristiti do kraja aprila u svim Kidsland radnjama.

Bogat asortiman, najpoznatiji svjetski brendovi, vrhunska usluga i savjeti su roditeljima na raspolaganju u Kidsland radnjama, a ukoliko ne vole da obilaze više radnji, u Kidslandu imaju rješenje  – KIDSLAND MEGASTORE.

U novootvorenoj radnji u ulici 4. jula u Podgorici roditelji uz pomoć stručnih prodavaca mogu da pronađu sve neophodno za bebu i o tome ne razmšljaju, makar dok beba ne počne da puzi i da trči. 😊

“Do tada, obezbjedite sve što vam je potrebno, a mi se nadamo se da će vam ova lista kupovine pomoći da bolje uvedete novog člana u svoju porodicu”, poručuju iz Kidslanda.

Njihovu ponudu čini široka paleta najpoznatijih svjetskih brendova poput Chicco, Stokke, Cybex, Peg Perego, Maxi Cosi, Bebe Comfort, Italbaby, Foppa Pedretti, Brevi, Maclaren, 4mums, Valco baby, Hipp, Philips Avent, a tu su i brendovi koji će uljepšati bebin ormar i kozmetiku KikaBoo, Bubaba, Baby Jem, Bibaby i mnogi drugi.

Zakoračite u svijet bebi magije i obezbjedite sve za vašu bebu. Požurite i iskoristite poklon koji smo vam pripremili, poručuju iz Kidslanda.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply