Novi Diznijev film Duša u bioskopu

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City od sjutra će naći dva nova filma, od kojih je jedan namijenjen najmlađoj publici. Riječ je o filmu Duša, koji je inspirisan džezom, a dobitnik je nagrada Zlatni globus za najbolji animirani film i najbolju muzičku partituru.

“Džo je učitelj muzike koji dobija šansu i rijetku životnu priliku da svira u najboljem džez klubu u gradu. Međutim, jedan mali nesmotren korak odvešće ga sa ulica Njujorka u neobično okruženje, fantastično mjesto gdje nove duše dobijaju svoju ličnost, neobične navike i interese prije nego što se pojave i dođu na Zemlju. Odlučan da se vrati svom životu na Zemlji Džo se udružuje sa Dušom 22, koja nikad nije razumjela privlačnost ljudskog iskustva. Dok Džo očajnički pokušava da joj pokaže šta je to lijepo u vezi sa življenjem, uspijeva i sam donekle da otkrije odgovore na neka važna životna pitanja”, sadržaj je filma Duša.

Posjetioci Cineplexxa od sjutra mogu odgledati i novi film Oliver Tvist, savremenu obradu klasičnog romana Čarlsa Dikensa.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply