Ružno pače u subotu na sceni KIC-a

Ansambl Gradskog pozorišta Podgorica će naredne subote, 6. marta u podgoričkom KIC-u “Budo Tomović”, izvesti predstavu Ružno pače (6+), dok će u nedjelju sa komadom Maca Papučarica gostovati u Zetskom domu na Cetinju.

Tokom ovog mjeseca, 19. i 20. marta, na Velikoj sceni KIC-a biće izvedena predstava Snježna kraljica, koju je po tekstu Evgenija Švarca, adaptirao i režirao Jagoš Marković.  Predstava Maca Papučarica će se naći na istoj sceni narednog dana, 21.marta.  

Najmlađa pozorišna publika će moći da odgleda predstavu Tri praseta 13.marta, dok će 17. marta biti odigrana predstava Na ivici neba.

U okviru Večernje scene Gradskog pozorišta tokom ovog mjeyseca biće izvedene predstave Don Kihot, Slasti slave i Čuvari tvog poštenja.  

Rezervacija i kupovina karata moguća je putem mobilne aplikacije Gradskog pozorišta Podgorica ili na biletarnici KIC-a ,,Budo Tomović”.

Radno vrijeme biletarnice je od ponedljeka do petka od 9 do 18, kao i vikendom od 10 do 14 časova. Informacije o kupovini ulaznica mogu se dobiti i pozivom na broj 020 664 237.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply