Zimske STEM radionice od naredne sedmice

Američki ugao Podgorica, u saradnji sa NVO KSAN, organizuje zimske STEM radionice “STEM Explorers”. Online radionice biće održane na Zoom platformi, od 22. do 25. februara, a namijenjene  su učenicima starijih razreda osnovne i sva četiri razreda srednje škole.

Kako je saoopšteno iz Američkog ugla, djeca uzrasta od 12 do 18 godina, koji su zainteresovana za povezivanje sa tehnologijom, naukom i inžinjerstvom, biće u prilici da se upoznaju sa osnovama programiranja i Arduina, 3D modelovanja i pripreme za 3D štampu, programskim jezikom C++, pametnim tehnološkim rješenjima, obnovljivim izvorima energije i programairanjem solarnih panela.

Nakon završenog programa, polaznici će dobiti sertifikat o učešću. Svi zainteresovani kandidati moraju ispuniti onlajn prijavni formular koji mogu naći na ovom linku: https://forms.gle/D9HY3TaauPZ5pueX8.

Rok za prijavljivanje je 20. februar, a broj mjesta je ograničen. Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti pozivom na broj telefona 020 667 065 ili putem emaila: [email protected].

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply