Zašto i kako je važna rutina spavanja za djecu

Postojanje dnevnih rutina, kao što je i vrijeme za odlazak u krevet, pomaže djetetu od prvog dana da stvori stabilno okruženje i podstiče njegov rast i razvoj. Toj temi biće posvećen naredni Roditeljski kutak uživo.

Sa pedijatricom Vjerom Janković iz pedijatrijske ordinacije Doktorica Mica i psihološkinjom, Anđelom Šćekić Todorović razgovaraćemo u srijedu, 17. februara od 19 sati o rutini spavanja od rođenja, važnosti ove navike za rast i razvoj djeteta, zajedničkom odnosno spavanju sa roditeljima…

Prijatelj Kutka je Kidsland Crna Gora.

Roditeljski kutak uživo zainteresovani roditelji mogu pratiti od 19 sati na Facebook stranici portala Roditelji.me i pitati sve što žele u vezi sa temom.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji godinama mogu da dobiju informacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece.

Sa roditeljima razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply