Tri nova filma u Cineplexxu

U bioskopima Cineplexx Delta City i Cadmus u Budvi od sjutra je na repertoaru psihološki triler Jedini izlaz. Film, scenariste Marka Popovića, okupio je impozantnu glumačku ekipu pojačanu glumcima iz regiona.

Pored popularne Anđelke Prpić, u filmu igraju i Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić

Povodom Dana zaljubljenih, u nedjelju, 14. februara na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se i dva ljubavna filma. Jedan od njih je Hladni rat, vanvremenski ljubavni klasik poljskog reditelja Pavela Pavlikovskog, a istog dana publika će moći da odgleda i film Led.

Hladni rat predstavlja strastvenu ljubavnu priču između dvoje ljudi koji se zbog različitog porijekla i temperamenta, na prvi pogled čine nespojivi, ali su ipak sudbinski predodređeni jedno za drugo. Sve se dešava u vrijeme hladnog rata pedesetih godina prošlog vijeka u Poljskoj, Berlinu, Jugoslaviji i Parizu.

Cijena ulaznice je dva eura, kao i za projekciju filma Led, koji je emotivna priča o djevojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica.

Najmlađa publika u Cineplexxu može i narednih sedam dana uživati u filmovima Bezrepi Pele, Jakari i Veličanstveno pero i Fantastični povratak u Oz. I dalje je u toku akcija u okviru koje se mogu pogledati izabrani filmovi po cijeni ulaznice od dva eura.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply