Učestvujte u humanitarnim aukcijama doniranjem dječije opreme

Građani koji su u prilici da doniraju dječiju opremu mogu i na taj način pomoći u liječenju najmlađih. Iz Fondacije Budi human pozvali su sve zainteresovane da se uključe u njihovu FB grupu  Aukcije humanosti – Fondacija Budi human (https://www.facebook.com/groups/aukcijehumanosti.fbudihuman), doniraju i licitiraju i na taj način podrže djecu kojoj je to potrebno.

“Ukoliko ste u prilici da ustupite nešto od dječje opreme, koja vam nije više potrebna, imamo sjajnu ideju za vas. Hajde da pomognemo onima koji nisu u mogućnosti da priušte neke od ovih stvari. Fondacija Budi human nedavno je pokrenula FB grupu Aukcije humanosti – Fondacija Budi human, gdje možete postaviti bilo koji proizvod, a naši članovi izlicitirati po simboličnoj cijeni”, naveli su iz Fondacije, napominjući da građani mogu donirati bilo šta od dječje opreme – igračke, krevetac, dubak, kolica.

Više informacija o humanitarnim aukcijama i donacijama možete dobiti na profilu https://www.facebook.com/fondacijabudihuman ili Instagram profilu @budihuman.me.

“Dječija oprema u vidu licitacije će biti objavljena na FB grupi Fondacije, a cjelokupan iznos se uplaćuje na Opšti račun ili račune aktivnih korisnika za čije liječenje se prikuplja novac”, saopštili su iz Fondacije Budi human.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply