Od danas besplatna škola odbojke za dječake

U sali podgoričke OŠ Sutjeska danas počinje besplatna škola odbojke OK Budućnost volley, namijenjena dječacima uzrasta od 9 do 12 godina.

Treninzi će biti organizovani tri puta sedmično, a sve informacije možete dobiti na broj telefona 067 001 525, kao i na društvenim mrežama OK Budućnost volley.

Kako je najavljeno iz tog kluba, cilj ove akcije je popularizacija crnogorske odbojke i poboljšanje stanja u tom sportu.

“U okviru projekta pod nazivom Podgorica za odbojku, pravo upisa imaju svi dječaci rođeni u periodu između 2009. i 2012. godine. Vlasnik OK Budućnost volley od nedavno je Glavni grad Podgorica i zaista smo ponosni na tu saradnju, uvjereni da će ova akcija biti samo početak novih pozitivnih odbojkaških aktivnosti prije svega za podgoričku, a samim tim i crnogorsku mušku odbojku”, saopštili su iz OK Budućnost, ističući značaj bavljena sportom u ovom uzrastu djece.

Uz savladavanje osnova odbojke, posebna pažnja će biti posvećena razvoju dječaka i pravilnom ponašanju.

“Briga o polaznicima škole odbojke ne prestaje ni nakon treninga, već će svi imati i odbojkaške domaće zadatke kojima kroz igru i vježbu razvijaju motoričke sposobnosti i usmjeravaju ih ka aktivnom i zdravom načinu života”, istakao je Zoran Beli Vukčević, direktor kluba, uz napomenu da će se strogo voditi računa o mjerama zaštite od virusa COVID – 19.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply